Ring alle ugens 7 dage, kl. 10.00 - 20.00

  Ejerlejlighed uden bopælspligt i Pressesiloen – Islands Brygge

  Islands Brygge 24A
  Solgt Uden bopælspligt
  Ejerlejlighed uden bopælspligt i Pressesiloen – Islands Brygge
  Islands Brygge 24A

  Beskrivelse

  UDEN BOPÆLSPLIGT – ISLANDS BRYGGE PÅ HAVNESIDEN – FØRSTE EJENDOM FRA LANGEBRO – TÆT PÅ CENTRUM, METRO OG HAVNEBUS

  Fantastisk flot ejendom opført i år 1910 – oprindelig gammel Pressesilo – renoveret og ombygget i år 2001. Lejligheden har kun haft een ejer, og har kun været benyttet som feriebolig ved lejlighedsvise besøg i København, og den fremstår derfor særdeles velholdt og fuldstændig indflytningsklar. Af samme årsag er der ingen bopælspligt på lejligheden.

  Beliggenheden er absolut i top. Første ejendom på havnesiden fra Langebro – direkte til de frie arealer på Bryggen. Eneste bebyggelse mellem ejendommen og Langebro er Kulturhuset på Islands Brygge, hvor man kan benytte sig af et væld af arrangementer hele året. Der er fem minutters gang til Metroen og 250 meter til havnebussen ved Bryggebroen, hvorfra man kan sejle rundt i resten af den indre by og Christianshavn. Fra Bryggebroen kan havnen tillige krydses til fods / cykel hvis man har ærinder på Fisketorvet. Kort sagt ligger hele det indre København lige udenfor døren.

  Til ejendommen hører stor parkeringsplads, hvor der er rigelig plads til alle og mulighed for at modtage parkerende gæster. Indgangspartiet fremtræder præsentabelt, og der er elevator til lejligheden. Lejligheden er beliggende på 2. sal. Den har altan i retning af Langebro og Bryggens friarealer, og har således fri udsigt over havnen. På samme side af ejendommen er anlagt en have, som hører til ejendommen. Læs mere om haven og andre faciliteter på : http://www.pressesiloen.dk. Her kan man også læse om muligheden for at låne kanoer eller havkajak, som ejerforeningen har indkøbt til fri afbenyttelse. Herudover kan også nævnes fællesfaciliteter som festlokale med tilhørende køkken og toilet, værksted, spil til haven m.v.

  Lejligheden indeholder entré med garderobe. Fra entré er der adgang til en meget lys stue med vinduer på 2 sider. Alle vinduer i lejligheden er meget høje (næsten fra gulv til loft), og alle rum fremtræder således meget lyse og venlige. Fra stuen er der udgang til altan, hvor man kan nyde udsigten over havnekanalen og de frie arealer på Bryggen mod Langebro. Stuen har også vinduer mod gadesiden, og genboerne har trukket ejendommene meget tilbage, og anlagt grønne områder foran husene – så lejligheden er meget ugeneret til trods for store vinduespartier. Køkkenet er åbent mod stuen, og er et HTH køkken udført i antracitgrå låger, der bryder det meget lyse i lejligheden på en varm og god måde. Køkkenet fremtræder som alt andet i lejligheden særdeles velholdt. Fra stuen er der indgang til et soveværelse – vendt mod gaden med den frie udsigt. I værelset findes der indbygningsskabe. Fra entré er der ligeledes indgang til et soveværelse – her med 4-fløjet skabsvæg og udsigt over havnekanalen og friarealerne på Bryggen. Med indgang fra entré findes til sidst et rummeligt badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og masser af indbygningsskabe.

  Detaljer

  Ejendoms ID
  1836
  Soveværelse
  2
  Badeværelse
  1
  Størrelse
  92 m2
  Bygningsår
  1987
  Updated on juni 23, 2022 at 8:47 am

  Adresse

  • Adresse Islands Brygge 24a
  • By Islands Brygge, København
  • Postnr. 2300 København S
  • Område Gamle bydel Islands Brygge

  Kontakt information

  Peter Warming
  • Peter Warming
  • +45 30 50 6000
  Se ejendomme

  Enquire About This Property

  Compare listings

  Compare
  Peter Warming
  • Peter Warming